cere oferta
cere oferta

Facilitati oferite de Citadella Titan!

Cartierul Titan este una dintre cele mai active si mai prospere zone ale capitalei, cu o primarie de sector care s-a preocupat intotdeauna de modernizarea sa si cu aproape 100 de spatii verzi si locuri de joaca, Titan este cadrul ideal pentru Citadella Titan, un ansamblu rezidential dotat cu: zona de relaxare, parcare subterana / supraterana , paza 24/24 h. Datorita capacitatii economice a platformei industriale, Titan este si una dintre zonele cu cel mai bun potential de angajare.

Din CITADELLA TITAN ai acces facil la toate mijloacele de transport calatorind cu metroul, din oricare din statiile 1 Decembrie si Titan ajungi in doar 15 minute in centrul capitalei, la Piata Unirii; tramvaiul 40, autobuzele 101, 311 si 330 care circula catre toate cartierele importante. Iesirea catre Autostrada Soarelui, care leaga Bucurestiul de statiunile litoralului romanesc, este foarte aproape.

Cumparaturile sunt la indemana, in zona fiina amplasate hipermarketurile Auchan, Cora, Billa si Mega Image. In timp ce iti vei stii copiii in siguranta la gradinitele din vecinatate (nr. 150, 231 si 216 , 160), te poti mentine in forma la cea mai mare sala de fitness World Class din Bucuresti, inaugurata recent in vecinatatea complexului.

In apropiere sunt scolile (nr 96, 149, 21, 22,116), Liceul de Mate Fizica nr.3, policlinici, spitale, banci si magazine care iti vor face viata mai comoda.